Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 09. 2020. 20:02 >> 20:02

RADUJE SE BUDUĆOJ SARADNJI

Medojević čestitao Meloni

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević čestitao je danas Giorgii Meloni na izboru za Predsjednicu ECR (Evropskih konzervativaca i reformista).

“U svoje ime i u ime PzP-a, čestitam Vam i želim uspješan rad kao Predsjednici ECR. Radujem se budućoj saradnji na jačanju uticaja konzervativizma u Evropi” saopštio je Medojević u pismu upućenom Meloni.

Fratelli d'Italia, (FdI) je nacionalno-konzervativna politička stranka u Italiji. Njen lider je Giorgia Meloni, koja je član Predstavničkog doma i bivši ministar u četvrtom kabinetu Silvija Berlusconija.

''ECR u Evropskom Parlamentu okuplja više od 40 partija iz cijele Evrope, koje promovišu konzervativnu ideju i profilišu se ka desnom centru. Pokret za promjene je u maju 2015. godine postao punopravni clan ECR grupe'', poručuju iz PzP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније