Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda ]

28. 09. 2020. 15:08 >> 15:15
1

PODNOSE OSTAVKE

Šćekić i Vuković neće u poslaničke klupe

Predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić i potpredsjednik Socijalističke narodne partije podnijeće ostavku na poslaničko mjesto, na koje je izabran sa liste "Za budućnost Crne Gore". I poslanik DPS-a Ivan Vuković podnio je danas ostavku na tu funkciju.

Na njegovo mjesto, kako je kazao Šćekić za Pobjedu, doći će sledeća sa liste SNP Milosava Mira Paunović.

Šćekić se između dvije javne funkcije, odlučio da ostane na funkciju predsjednika opštine, na koju je reizabran 2018. godine. To je Šćekićev drugi mandat na čelu opštine Berane.

Vuković je ostavku obrazložio "nespojovošću funkcije poslanika sa funkcijom gradonačelnika Podgorice koju sada obavlja".

Vuković je bio na izbornoj listi koalicije "Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović".

Prije njega, ostavke iz koalicije Demokratske partije socijalista i Liberalne partije podnijeli su Zoran Pažin i Gordana Đurović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније