Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

27. 09. 2020. 21:02   >>  21:47 23

REAKCIJA NA KRIVOKAPIĆA

"Promjene da budu na bolje, a ne na gore"

Predsjednik SUBNOR-a Zuvdija Hodžić ocijenio je da kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić ne zna šta je Evropa i šta su civilizacijske vrijednosti. Krivokapić je prethodno poručio da Crna Gora više ne bi trebalo da slavi 9. maj, Dan pobjede nad fašizmom, već 23. septembar kada je konstituisan novi saziv Skupštine u kojem trojna koalicija ima parlamentarnu većinu.

Krivokapić je ovo kazao na skupu u poslovnom objektu, nakon izbora novog predsjednika Opštine Budva Marka Carevića.

"Ja sada nemam mnogo riječi koje može da iskaže ono što osjećam, ali jučerašnji i današnji dan je dan pobjede. Mi više ne treba da slavimo 9. maj nego 23. i 24. septembar jer se desila nova pobjeda. Ta nova pobjeda treba da udahne novi duh čitavoj Crnoj Gori, da mi jednom treba da prestanemo da se svađamo, da se nadgornjavamo, nego da budemo u takmičenju ko je bolji domaćin", rekao je Krivokapić.

Na izjavu Krivokapića reagovali su iz Saveza udruženje boraca Narodnooslobodilačkog rata (SUBNOR).

Predsjednik SUBNOR-a Zuvdija Hodžić kaže da SUBNOR pozdravlja promjene u društvu, ali ne promjene na gore.

"Krivokapić se ponaša infantilno. Ne zna što je Evropa i što su civilizacijske vrijednosti", ocijenio je Hodžić.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније