Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 09. 2020. 18:26   >>  18:33 21

DPS O KRIVOKAPIĆU

Crnogorski Koštunica opet loše informisan

Iz Demokratske partije socijalista Crne Gore poručuju da, kako kažu, sramnim izjavama Zdravko Krivokapić, potencijalni mandatar, samo unižava funkciju na koju pretenduje i pokazuje da je nije dostojan.

"Zdravko Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica, zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane, prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji - Nebojšu Medojevića.  Taman kad smo postali imuni na Krivokapićeve besmislice - od uvođenja dinara, do retorske upitanosti “kako neko može biti terorista ako je američki državljanin (a pritom je baš u Americi osuđen za terorizam?!)”, on je crnogorsku javnost zapanjio ovim bezočnim neistinama koje je vjerujemo izveo pogrešnom analogijom znajući da upravo njegovi četnici progone građane druge vjeroispovijesti", poručuju iz DPS-a.

Kažu da tom sramnom izjavom potencijalni mandatar, samo unižava funkciju na koju pretenduje i pokazuje da je nije dostojan.

"Izjavama poput ove, ili one o DPS koji daje desetine miliona da prekroji izbornu volju, uz populizam i demagogiju kojima je nadmašio i Abazovića, Krivokapić se za sada kandidovao samo za još jednog neodgovornog političara koji u euforiji izazvanoj novonastalim okolnostima sve češće nastupa u ulozi klasičnog politikanta", poručuju iz DPS-a. 

Navode kako vjeruju da će se ispuniti želja Krivokapića da postane premijer, i da pregleda svaki dokument aktuelne Vlade.

"Tada od njega očekujemo izvinjenje za sve besmislice koje je izgovarao u kampanji. U suprotnom biće samo jedan od neozbiljnih politikanata, kojih smo se nagledali u savremenoj političkoj istoriji Crne Gore", navodi se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније