Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 09. 2020. 16:11   >>  16:12

MISIJA U CG

OEBS čestitao Bečiću

Šefica misije OEBS-a u Crnoj Gori, Mariz Davije čestitala je Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine.

„Misija upućuje pohvale Skupštini Crne Gore i ima čast da Vam uputi iskrene čestitke na izboru za njenog predsjednika“, kaže se u čestitki.

Navodi se da od 2006. godine, Misija OEBS-a blisko sarađuje sa Skupštinom i njenim zaposlenima na izgradnji kapaciteta u instituciji, na izbornoj reformi, kao i na drugim programima.

„Kao šefica Misije, radujem se što ću detaljno razgovarati sa Vama kako naša Misija može podržati Vas i crnogorski parlament u ostvarivanju ustavne uloge i obaveza OEBS-a“, poručila je Davije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније