Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 09. 2020. 21:24   >>  21:30 17

KNEŽEVIĆ

Nije tačno da ne podržavamo Krivokapića, ne želimo ucjene

Jedan od lidera DF-a, Milan Knežević, saopštio je da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara.

 

“Nije tačno da je iko iz DF-a doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već tražimo da nam pojasni zahtjeve Dritana Abazovića koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući MUP, Upravu policije, ANB, Ministarstvo odbrane, Vojno obavještajnu agenciju, Ministarstvo vanjskih poslova, Ministarstvo pravde. Kao i da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi," naveo je Knežević u saopštenju.

On je istakao da je DF spreman da sjutra glasa za predsjednika Skupstine iz redova Demokrata i da potpise kandidaturu za premijera, i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi.

"Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucijenjeni i reketirani. To nijesmo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima," zaključuje se u saopštenju Kneževića.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније