Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ CdM ]

19. 09. 2020. 21:14 >> 21:14
29

KRIVOKAPIĆ

"Ja sam procrnogorski, nemam kontakt s Vučićem"

Nisam proruski, ni prosrpski, ja sam procrnogorski. Nemam nikakve relacije s Aleksandrom Vučićem. Nikad nisam ni bio u kontaktu s njim. Nije me nikad nazvao, niti čestitao. Zamjena ovoga za ono je stvaranje nepotrebnog scenarija koji Crna Gora neće dozvoliti bilo kome, makar se zvao i Aleksandar Vučić, kazao je lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić gostujući na Face TV.

On je rekao da ga pobjeda opozicije na parlamentarnim izborima nije zatekla, ali da mnoge jeste.

“Znam da su Vučić i Đukanović veći prijatelji nego ja i neko meni najbliži. Zašto me sad Vučić i njegovi mediji napadaju? Zato što i dalje ima dobre relacije s Đukanovićem. Nije me zvao Dodik. Đukanovićeva partija je diktatorska. Đukanović ne miruje, on ima svoje mehanizme. Nude pare za jedan glas, cifre prelaze desetine miliona eura. U šumu? Nikome ne pada na pamet da iz šume riješava probleme”, rekao je Krivokapić.

Istakao je i kako nije iznenađen jer je to normalno za čovjeka koji je, kako kaže, diktator.

“Ako Đukanović izađe iz nadležnosti, znači da ima nevjerovatno jaku moć. Njegova moć nije toliko naivna! Svaki prevrat je potencijalna opasnost nemira u Crnoj Gori. Mitropolit Amfilohije me je zvao i rekao da bi volio da me vidi, otišao sam i nisam razmišljao da će se protumačiti pogrešno, poljubio sam mu ruku. Uradio bih ponovo isto”, rekao je Krivokapić.

Istakao je da nemaju maticu bilo gdje.

“Bio sam zabrinut zbog zastava Rusije i Srbije na slavlju nakon izbora. Ušao sam u proces da bih odbranio zakon koji vrijeđa svakog vjernika. Ako to neko može prihvatiti, to znači da će se bilo koji vjerski objekat naći u istoj situaciji. Sve ću učiniti da poništim taj zakon. Najveća socijalna nepravda u regionu je u Crnoj Gori. Narod neće prihvatiti prelijetanje s jedne na drugu stranu. To bi se smatralo kao veleizdaja, a znamo čemu to vodi”, kazao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније