Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 09. 2020. 09:59 >> 10:32
3

SNP PODGORICA

"Opsežne analize" neće pomoći DPS-u

Predizborne aktivnosti gradonačelnika Ivana Vukovića i Časlava Vešovića nijesu, kako ističu u SNP-u, ubijedili građane da podrže DPS, zbog čega je Opštinski odbor te partije u Podgorici najavio "opsežne analize u cilju otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima". U svakom slučaju, kako naglašavaju u SNP, naredni lokalni izbor pokazaće da su građani Glavnog grada okrenuli leđa DPS-u.

"Totalno razbijeni DPS u Podgorici, predvođen Časlavom Vešovićem i Ivanom Vukovićem, ohrabren prisustvom aktuelnog šefa države Mila Đukanovića, prije nekoliko dana je konstatovao da je DPS 'i u Podgorici i u Crnoj Gori i dalje ubjedljivo najjača partija koja je ostvarila najbolji pojedinačni izborni rezultat', ali da se 'on ne može smatrati zadovoljavajućim'. Zbog toga, DPS Podgorica najavljuje 'opsežne analize'. Da li to znači da će Milo Đukanović sprovesti 'sječu knezova' u podgoričkom odboru partije, te da će se prvi na udaru naći upravo njegovi čelnici Vešović i Vuković, koji su toliko podbacili da ih je opozicija potukla za cijelih 30.000 glasova?”, navodi se u saopštenju SNP-a Podgorica.

Povoljnom izbornom rezultatu, kako ističu, nijesu doprinijele ni sve aktivnosti gradonačelnika Vukovića, koji je upregnuo cjelokupnu upravu Glavnog grada da predstavi građanima kako se u Podgorici radi i gradi više nego ikad.

"U svakom slučaju, prvi naredni lokalni izbori u Podgorici pokazaće da će građani glasati za one koji će se boriti za pravednije, humanije i zelenije lice našeg grada", naglašavaju u SNP-u.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније