Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ RTV Budva ]

11. 09. 2020. 13:35 >> 13:37
1

RADOVIĆ ZAKAZAO

Konstitutivna sjednica SO Budva 17. septembra

Izabrani odbornici u SO Budva, njih 21 uputili su dopis predsjedniku SO Budva Krstu Radoviću za zakazivanje prve sjednice novoizabrane skupštine. Sjednica je zakazana za četvrtak 17. septembar.

 

 

Kako se u dopisu navodi, budući da je OIK dana 05.09.2020 utvrdila konačne rezultate glasanja za izbor odbornika u SO Budva, koji su se održali 30.avgusta ispunjeni su svi zakonski uslovi za održavanje konstitutivne sjednice skupštine, te je ista zakazana za četvrtak, 17. septembar.

Podsjećamo, prema rezultatima OIK koalicija “Za budućnost Budve” ima 14 odbornika, DCG šest, dok URA ima jedan odbornički mandat.

U novom skupštinskom sazivu DPS će imati 11 odborničkih mandata, a SDP jedan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније