Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 09. 2020. 17:29   >>  17:31 6

DFC SAOPŠTIO

Tabloidi iz Srbije objavili lažni spisak sastava buduće Vlade

Digitalni forenzički centar (DFC) saopštio je da su srbijanski tabloidi objavili su lažni spisak sastava buduće Vlade Crne Gore. Kako piše Informer, koji je prvi objavio lažnu vijest, spisak potiče iz izvora bliskih rukovodstvu URA-e, koja je, navodno, predložila kandidate za sastav nove crnogorske vlade.

Osim Informera, istu dezinformaciju su objavili portali Alo, Srbija danas, Objektiv, Pink, Mondo, Novi.ba, Happy, Espreso, Nacionalist, Republika, Sandžak Press, Srbin.info i Pravda.

"Spisak koji su objavili beogradski tabloidi ranije se pojavio u Crnoj Gori na društvenim mrežama. Srpski vaterpolista Andrija Prlainović, prvi je demantovao navode da će biti član buduće crnogorske vlade i zauzeti mjesto ministra sporta", navode iz DFC.

Lideri tri koalicije Za budućnost Crne Gore, Mir je naša nacija i Crno na bijelo, juče su potpisali Sporazum o saradnji a, prema saznanjima DFC, pregovori o sastavu nove izvršne vlasti još nijesu počeli.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније