Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 09. 2020. 14:50   >>  14:50 2

IZ ALIJANSE SAOPŠTENO

Dragocjen doprinos CG zajedničkoj bezbjednosti

NATO pozdravlja kontinuirani i dragocjeni doprinos Crne Gore zajedničkoj bezbjednosti, uključujući učešće u misijama predvođenim NATO savezom, operacijama i vježbama, a naročito kroz ulogu u podršci stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

To je Televiziji Crne Gore (TVCG) u Briselu saopštio zvaničnik Alijanse, upitan da li očekuje isti intenzitet saradnje NATO-a sa budućim novim crnogorskim vlastima.

Na pitanje kako vidi budućnost Crne Gore u NATO savezu nakon rezultata parlamentarnih izbora, prema kojima će dio nove većine biti stranke prosrpske i proruske orjentacije, iz Alijanse su saopštili da ne komentarišu “domaća pitanja zemalja saveznica”.

Ivan Mijanović, dopisnik RTCG iz Brisela

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније