Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 09. 2020. 14:30 >> 14:30
1

SNP PODGORICA

"Podgorička uprava uskratila za mnoge odgovore"

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica saopštio je da bi pogodnije bilo da se 82.000 eura, koje je gradsko preduzeće Komunalne usluge opredijelilo na ukrašavanje grada za vrijeme novogodišnjih praznika, utroše na neke mnogo neophodnije aktivnosti.

Iz te partije navode da služba za odnose sa javnošću Glavnog grada nije odgovorila na brojna pitanja u vezi aktivnosti u gradu.

"Tako su Podgoričani ostali uskraćeni za brojne odgovore, kao što su: podjela besplatnih udžbenika prvacima, numerisanje kuća i domaćinstava u pojedinim naseljima i ulicama, rekonstrukcija Ulice Veliše Mugoše, problemi u „Parking servisu“ na koji su radnici ovog preduzeća ukazivali, zbog čega je potrebno ponovo rekonstruisati Trg nezavisnosti i koliko bi ta investicija koštala, datum otvaranja Gradske televizije, koliko će emitovati sopstvene produkcije i kojim temama će se baviti, te koliko će imati zaposlenih, koliko je koštala aplikacija Moja Podgorica, koliko će trebati za održavanje i ko je zadužen za taj posao, kada će se srediti rupa u naselju ispod Ljubovića nastala zbog namjere gradskih vlasti da dozvole izgradnju još jedne zgrade, koja je zaustavljena inicijativom i upornošću mještana ovog naselja, itd", piše u saopštenju. 

Iz SNP-a dodaju da se nadaju da će rezultat na nedavno održanim parlamentarnim izborima biti dovoljan motiv za zaposlene u ovoj službi da ažurnije i odgovornije obavljaju svoj posao.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније