Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 09. 2020. 16:06 >> 16:07
3

DPS Nikšić: Nezapamćen čin ranjavanja zbog zastave

Ispisivanje zastrašujućih poruka upućenih pripadnicima manjinskih naroda, namjera protjerivanja svega crnogorskog, doživjele su kulminaciju ranjavanjem mladića u Nikšiću čija je jedina "krivica" što je nosio crnogorsku zastavu, saopšteno je iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Ranjen je jer je u svojoj zemlji nosio svoju zastavu", navode iz nikšićkog DPS-a i ističu da velikosrpski nacionalizam ovih dana pokazuje svoje pravo lice u svim krajevima Crne Gore.

"Još jednom ponavljamo da je Demokratska partija socijalista priznala rezultate izbora, ali sva njihova činjenja nakon tog dana stvaraju osjećaj straha i ugroženosti kod većine građana Crne Gore. Stvar u ruke po njihovom nalogu preuzimaju dobro poznati kriminalci koji su do nedavno predvodili litije. Ovakvim činjenjima država treba odlučno da stane na kraj i da spriječi sunovrat crnogorske demokratije i suživota koji smo godinama gradili i njegovali", zaključuju iz DPS Nikšić.

Iz nikšićke policije danas je saopšteno da je ranjeni muškarac naveo da je napadnut zbog nacionalne pripadnosti. Policija, dodaje se, preduzima intenzivne radnje na rasvjetljavanju ovog slučaja. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније