Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

01. 09. 2020. 10:21   >>  10:22

BOŽOVIĆ ZADOVOLJAN

"Građani Tivta vjerovali u naš potencijal"

U nepravednoj borbi, u ambijentu straha i ucjena, i potpuno posrnulom sistemu vrijednosti, sami, bez infrastrukture, organizacije, novca, boreći se ličnim integritetom i kvalitetom, i ozbiljnim izbornim programom zavrijedili smo povjerenje 311 građana Tivta, koji su nas odabrali slobodnom voljom, vjerujući u naš potencijal, istakao je Goran Božović nosilac liste "Časno i odgovorno za bolji Tivat".

"Ponudili smo dostojanstveno naš program i sebe, da radimo časno i odgovorno za bolji Tivat, i ostavili Vam da sami odlučite kome ćete ukazati povjerenje. Podcjenjivali su nas i otpisivali, sputavali u našoj borbi ne vjerujući da je uspjeh moguć na taj način, ali smo iskreno vjerovali u ispravnost svog djelovanja, izabrali smo najteži mogući put, ali najčasniji. I uspjeli smo! Pokazali smo svima, i onima koji nas ne podržavaju, da je sve moguće, naročito kad iskreno vjeruješ i na tome kvalitetno, predano, hrabro i časno radiš", navodi Božović u saopštenju.

On se zahvalio slobodnim ljudima koji su iskazali građansku hrabrost.

"Čestitamo ostalim lokalnim građanskim listama na izvanrednom uspjehu. Došlo je vrijeme da građani Tivta preuzmu odgovornost i direktno odlučuju o svojoj budućnosti, bez partijskih direktiva, naročito onih van Tivta. Opravdaćemo vaše povjerenje, obećavamo, a vi ćete o tome suditi kad dođe vrijeme", poručio je Božović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније