Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 10. 2013. 13:20   >>  13:30

"SRCEM ZA MOJKOVAC"

Jačati drvnu industriju

Pozitivna Crna Gora će se zalagati za uvođenje nove politike u drvnoj industriji koja treba da bude jaka privredna grana mojkovačkog kraja, jer u Mojkovcu postoje uslovi za snažniji razvoj drvne industrije koja bi omogućila otvaranje novih radnih mjesta, ocijenio je nosilac liste te partije Veljko Dedejić.

"Bogatstvo šuma, kvalitet sirovina, drvoprerada i blizina tržišta otvaraju prostor za razvoj ne samo Mojkovca, već i čitavog  sjevera Crne Gore. Stvaranjem efikasne administracije u lokalnoj upravi i javno-privatnim partnerstvom omogućićemo investitorima da pokrenu proizvodnju u drvnoj industriji i time omoguće otvaranje novih radnih mjesta za građane Mojkovca", ocijenio je Dedejić, koji je nosilac liste "Srcem za Mojkovac".

Novom politikom u poslovanju i upravljanju šumama čuvaćemo, kako je rekao, naše resurse.

"Sprovođenjem planske sječe, redovnim pošumljavanjem i koršćenjem evropskih investicionih fondova ova privredna grana biće dodatno osnažena. Drvoprerada, pored drugih mogućnosti koje ima naš kraj, predstavljaće srce Mojkovca i mojkovačke privrede koja će budućim generacijama obezbijediti sve uslove da rade i žive u svom gradu", zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније