Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 10. 2013. 08:50 >> 08:50

LOKALNI IZBORI

Partije predale izborne liste

Predaja izbornih lista za lokalne izbore na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici, koji će biti održani 16. novembra, završena je sinoć u ponoć.

 

Tako će na lokalnim izborima na Cetinju učestvovati osam izbornih lista. Za vlast će se na izborima boriti lista "Da pobijedi Cetinje - Milo Đukanović", Građanski front – Miodrag Lekić, Liberalna partija, Socijalistička narodna partija (SNP), Pozitivna Crna Gora, Socijaldemokratska partija (SDP), Pravedna Crna Gora i Pokret časno za Cetinje.

U Mojkovcu će u izbornu trku krenuti sedam izbornih lista, i to "DPS – Za naš Mojkovac – Milo Đukanović", Koalicija SNP- Demokratski front i Demokratska srpska stranka, SDP – Možemo bolje, Nezavisna lista za Mojkovac Ivan Ašanin, Otaždbinska srpska stranka, Pozitivna Crna Gora i Narodna stranka.

Kad je riječ o najmlađoj crnogorskoj opštini, Petnjici, u kojoj će građani 16. novembra prvi put birati odbornike za novu opštinsku vlast, na izborima će učestvovati šest izborrnih lista i to DPS, SDP, SNP, Bošnjačka stranka, Pozitivna Crna Gora i Stranka penzionera invalida i socijalne pravde Crne Gore.

Demokratski front neće učestvovati na lokalnim izborima u Petnjici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније