Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG; Objavio: O.Z.

22. 08. 2020. 16:07 >> 16:07
5

DIVANOVIĆ

"Zaposleni u Opštini ne smiju biti taoci bilo koje politike"

Zaposleni u Opštini Budva ili bilo kojoj lokalnoj samoupravi ne smiju biti taoci bilo koje politike, kazao je predsjednik Opštine Nikola Divanović. Poručio je da problemi koji su nagomilani mogu se riješavati tako što će se ući u ozbljan proces oporavka opštine.

Sjednica SO Budva počela je jutros, uprkos protestu odbronika Demokratskog fronbta Đorđija Vujovića i Nataše Mitrović. Oni su ušli u skupštinsku salu snimajući telefonima prisutne i navodeći da je u pitanju "rijaliti sjednica".

"Pokazali smo ozbiljnost i odgovornost i usvojili smo jedan od najozbiljnijih paketa pomoći građanima i privredi u Crnoj Gori. Kada saberemo to sa tim da smo isplatili sve zarade ali i sve odbroničke naknade, čak i onima koje smo isplatili za nerad i destrukciju, onda je jasno da smo postigli jedan ozbiljan rezultat. Bez imalo lažne skromnosti, vjerujem da smo napravili rezultat koji je stoprocentan", kazao je Divanović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније