Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 08. 2020. 08:59 >> 08:59
39

MARKOVIĆ PORUČIO

Crna Gora je država svih i u dijaspori

Premijer Duško Marković poručio je našoj dijaspori i našim građanima u inostranstvu da je, uprkos neprimjerenim i nedobronamjernim porukama koje im upućuje opozicija, Crna Gora je njihova država u koju mogu doći kad god požele.

 

"Ovih dana imali smo prilike da vidimo neprimjerene i nedobronamjerne poruke upućene od strane opozicije našoj dijaspori i našim građanima. Želim da podsjetim da je Crna Gora u najtežim trenucima epidemije koronavirusa, kada su mnoge druge države zatvarale svoje granice, obezbijedila povratak u našu zemlju svim našim državljanima, i to o trošku Vlade. Tada nije bilo ni kampanje za izbore, niti su izbori bili raspisani! Ali jeste bilo brige za crnogorskog čovjeka, i jeste bilo domaćinskog odnosa države prema svakom našem građaninu, gdje god da se nalazio. I tako će i ostati!", saopštio je Marković.

On je pozvao našu dijasporu i građane u inostranstvu da onima koji ih popisuju i potkazuju stranim državama, najbolji odgovor daju demokratski i civilizovano, u danima koji slijede.

"Poštovana dijasporo, Crna Gora je vaša država danas i za sva vremena. Vama je u njoj mjesto i u nju možete doći kad god poželite, i u svako doba! Dobrodošli kući! Da je vječna Crna Gora", poručio je Marković.

Пратите нас на

Коментари39

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније