Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 08. 2020. 17:36   >>  17:44 7

DPS

"Demokratama se bavimo samo uzgred"

Kad god Demokrate uključe svoj čuveni softver za sklapanje saopštenja, javnost je suočena s gomilom nabacanih riječi bez nekog smisla, koje odišu bahatošću i agresijom. Mi se njima bavimo uzgred, a oni to shvate ozbiljno, saopštili su iz Demokratske partije socijalista DPS.

“Jer zašto bi se bavili rezervnom postavom Demokratskog fronta kad je tu prvi tim. Neka ih zove i Amfilohijeva rezervna postava, ali sve je to isto. I oni znaju da ne samo mi, nego da cijela javnost zna ko su oni. Koliko god se pretvarali i skrivali u građansko ruho, njih samo treba pustiti da uživaju u sopstvenim performansima i komadima sa pjevanjem i pucanjem. I u ubjeđenju da nešto znaju o političkom marketingu, koje ih drži još od lokalnih izbora 2014, kada su nastupali pod okriljem SNP-a. Nije im bilo dovoljno do sad da shvate da im poslije svakog spota rejting strmoglavo pada, u što su se uvjerili još 2017. nakon bruke sa omalovažavanjem žena i LGBT populacije, nego im treba novo blamiranje sa kafanskim šmekom”, navode u DPS-u.

Izgleda da se, kako kažu, to dopada samo Bečiću, Lekiću, Bogdanoviću, partijskom podmlatku poput Ćirovićke i sličnima.

“Mišljenje građana ih svakako ne zanima, ne dopire do njih, jer su po društvenim mrežama zablokirali sve neistomišljenike i zaključali komentare na svoj promo sadržaj na jednom portalu. Što i priliči kvazi-demokratama. Mogu oni o sebi misliti šta hoće, ali oni su opoganili crnogorsku političku scenu šešeljevsko-radikalskim jezikom, neprimjerenim crnogorskom mentalitetu. Ako i po čemu ostanu upamćeni u političkom životu Crne Gore, biće po tome što nikad nijesu poštovali ni svoje slogane”, poručili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније