Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: J.B.Č. [ TVCG ]

08. 08. 2020. 15:40   >>  19:41 4

SO BUDVA

Odbornici Demokrata i DF-a isključeni sa sjednice

Odbornici Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta isključeni su sa današnje sjednice skupštine opštine Budva. Do incidenata je došlo nakon što su negodovali zbog odluke predsjednice skupštine Anđele Ivanović da iz sale, radi, kako je obrazložila, poštovanja mjera NKT-a, izađu novinari.

Prethodno je bilo napeto i na samom ulazu u skupštinu gdje je došlo do guranja odbornika opozicije i obezbjeđenja. Nakon što je sjednica lokalnog parlamenta nastavljena aktuelna budvanska većina jednoglasno je donijela odluke o razrješenju savjeta RTV Budva, “Grad teatra” i “Muzeja i galerija kao i budvanske Narodne biblioteke“.

Predsjednik Opštine Budva Nikola Divanović kazao je na sjednici da je finansijska situaciji u opštini teška i da pokušavaju da pronađu rješenje za aktuelno stanje, koju su, kako navodi, naslijedili.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније