Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 08. 2020. 14:22   >>  14:24

BARJAKTAREVIĆ

Plav uz pomoć Vlade realizovao vrijedne projekte

Plav je nažalost najsiromašnija opština u Crnoj Gori a naši prirodni resursi bili su neiskorišćeni, saopštio je predsjednik Opštine Mirsad Barjaktarević. Dodaje da su ipak, uz pomoć Vlade, u protekle dvije godine realizovali projekte vrijedne preko šest miliona eura.

Za period koji je pred nama, ističe Barjaktarević, predsjednik Vlade je najavio i realizaciju dva najveća razvojna projekta u istoriji Plava, put Plav-Bogićevica –Dečani i čišćenje i revitalizacija Plavskog jezera u ukupnoj vrijednosti od oko 40 miliona eura.

"Kao predsjednik opštine i svih njenih građana nosim najveću odgovornost da imam viziju razvoja Plava ali takođe imam i najveću obavezu da imam i viziju sa kim se taj razvoj može ostvariti. Nakon posljednje posjete premijera Duška Markovića više nemam dilemu da se Plav može razvijati jedino sa Vladom Crne Gore i njenim premijerom i lokalnim rukovodstvom koje ostaje posvećeno ciljevima razvoja", poručio je Barjaktarević.

Dodaje kako nikakva lokalna politika, pa ni SD, čiji je član do nedavno bio, ne može poremetiti tu njegovu namjeru.

"Razvoj Plava i Crna Gora nemaju alternativu", zaključuje Barjakatrević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније