Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 08. 2020. 13:15   >>  13:17 5

30. AVGUSTA

Prava CG i DF zajedno na izborima u Budvi

Prava Crna Gora i Demokrtski front (DF) nastupiće zajedno na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, saopšteno je iz stranke Marka Milačića.

 

"Osluškujući volju građana, kako Crne Gore, tako i Budve, Prava Crna Gora Budva, na čelu sa Aleksandrom Franetom, postigla je dogovor sa Demokratskim frontom, čiji je nosilac liste za Budvu Marko Bato Carević, o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima", navodi se u saopštenju.

Tri decenije nesmjenjivosti aktuelne vlasti, kako su kazali, jasan je znak da "nemamo prava ni na kakve podjele".

"Samo jedinstveno i složno možemo vratiti Crnu Goru njenoj slobodarskoj tradiciji. Narod traži promjene, a mi kao odgovorni političari, svjesni istorijskog trenutka nemamo pravo zapostaviti njihovu volju. Zaustavimo moralno, duhovno i ekonomsko posrnuće naše Crne Gore", kazao je prvi čovjek Prave Crne Gore Budva Aleksandar Franeta.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније