Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

01. 08. 2020. 11:46   >>  11:47 2

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ - GRANDEL

Za SDP članstvo CG u EU nema alternativu

Predsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković susrela se sa novoizabranim ambasadorom Republike Slovačke Borisom Gandelom, kojem je predočila da za tu partiju članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji nema alternativu.

Predsjednica SDP je upoznala sagovornika da je SDP prva partija koja je predala listu za parlamentarne izbore kao nosilac politike suštinskih promjena na evropskom, građanskom i državotvornom konceptu.

"Kao politički subjekat sa 30 godina časnog postojanja na politici evropske i nezavisne Crne Gore, Socijaldemokratska partije je garant stabilnosti države, njenog evropskog puta koji bi krajem mandata nove Vlade morao da rezultira završetkom pregovora sa EU", istakla je Vuksanović Stanković.

Za SDP članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji nema alternativu, a kako je dodala, kroz primjere naših prvih komšija je najvidljivije koje sve benefite Crna Gora propušta godinama u kojima se ne sprovode suštinske reforme neophodne za članstvo.

"SDP je sve ovo vrijeme vodio konstruktivnu evropsku politiku, i dok je bio u vlasti i u opoziciji, uvijek usmjeren na konkretne teme koje tangiraju konkretne probleme građana i oni to jasno prepoznaju", rekla je predsjednica SDP.

Ona je navela da je jaka Crna Gora, sa jakim institucijama, jakom ekonomijom, snažnom posvećenošću vladavini prava, jedini put koji zemlji garantuje progres.

"SDP je garant takve - jake Crne Gore i to će građani prepoznati na izborima", zaključila je Vuksanović Stanković.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније