Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 07. 2020. 11:15 >> 11:17
11

"CINKARE DIJASPORU"

DPS: DF plaćao dolazak birača 2016.

Sramna akcija DF u kojoj podstiču građane da love ljude iz dijaspore, svoje susjede i prijatelje, koji uobičajeno žele da godišnje odmore provedu u rodnom kraju ako to dozvole uslovi zbog COVID-19, a onda dojavljuju isljednicima Medojeviću, Mandiću, Kneževiću i pomoćnicima, koji će ih cinkariti stranim državama, dokaz je da su DF i njegovi lideri političko dno dna, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista (DPS).

"Svega smo se nagledali u ovih tridesetak godina višestranačja. Ali nikome nikad nije palo na pamet da prijeti potkazivanjem svojih građana bilo kome zato što će možda u domovini koristiti jedno od osnovnih ljudskih prava. To je najbolji pokazatelj gdje je danas DF, koji pledira da bude alternativa našoj partiji, kad im je ovo glavni adut za početak izborne kampanje", navode u saopštenju.

Da se radi o najgoroj vrsti licemjera, kako navode, svjedoči i to da su upravo Medojević, Mandić, Knežević pred izbore 2016. pozivali studente koji žive u dijaspori, da im se jave kako bi glasali za DF.

"Tada su nudili da, novcem koji su dobili za pokušaj izdaje svoje zemlje, refundiraju troškove putovanja. Potez očajnika, koji ih ipak nije spasio pozicije gubitnika", ističu u saopštenju.

Ističu da su za koordinatora, kako kažu, cinkarenja izabrali Nebojšu Medojevića.

"Jer, ne postoji na političkoj sceni ličnost koja je kod građana omražena kao ovaj čovjek, što pokazuju brojna istraživanja javnog mnjenja. Njegov put od poslušnog zaposlenika Vlade, preko najamnika zemunskog klana i optuženog perača stranog novca, do dežurnog šarlatana, zaduženog da izgovori i uradi ono čega se čak svako i u DF stidi, izaziva samo prezir i gađenje građana. Zato su mislili da je najlakše žrtvovati Medojevića, ne znajući da su ovim sramnim činom presudili i sebi i svojoj partiji", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније