Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 07. 2020. 12:52   >>  12:50 21

MEDOJEVIĆ

"DPS u panici od gubitka glasova"

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je da je DPS juče dobio važne rezultate istraživanja javnog mjenja koja pokazuju da gotovo 50 odsto pravoslavnih birača DPS nije sigurno da će dati glas DPS na izborima 30. avgusta, zbog , kako kaže, progona pravoslavlja i Crkve.

On je kazao da se otuda dogodila "promjena stava" premijera Duška Markovića koji je danas pozvao MCP na nastavak pregovora o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti.

"Panika u vrhu DPS od sigurnog gubitka vlasti razaraju ne samo vrh ove stranke nego se to stanje spustilo do baze. Zato Marković pokušava da prevari ne samo mitropolita nego i razočarane glasače DPS-a," saopštio je Medojević, dodajući da se nada da se nada da to neće spriječiti poraz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније