Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

18. 07. 2020. 10:57 >> 10:56

SDP

"Decenijska upornost urodila plodom"

Kao i sa građanskom, nezavisnom, evroatlanskom Crnom Gorom, za koju je tri decenije trasirao put ostatku Crne Gore, tako je i decenijski napor SDP-a da Benovo-elektrodistribucija pripada Kotoru urodio plodom, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije.

Kako ističu, poslije više od deset godina borbe SDP-a, Benovo je napokon postalo dobro svih građana Kotora.

“Više od deceniju SDP je tražio od tri loša koaliciona gradonačelnika da dobiju Benovo razmjenom za zemlju u industrijskoj zoni koja pripada gradu. Tri puta smo na Skupštini spriječili te loše gradonačelnike da otuđe gradsku zemlju i potroše taj novac. Stručnim kapacitetima SDP-a dali smo idejna rješenja za osnovne sadržaje i za to dobili napokon pismenu podršku aktuelnog premijera. SDP-u nema veće nagrade nego kada i u državi i u gradu naši oponenti postanu sljedbenici naših ideja i programa. Dobitnik je Kotor i Crna Gora”, navode u SDP Kotor.

Prema njihovim riječima, kao i uvijek u važnim stvarima, pokazali su da nikad ne odustaju od vitalnih ideja za Crnu Goru i Kotor.

“Sad je ostvaren najvažniji korak da Kotor dobije kontakt zonu Starog grada gdje će stara elektrana postati centar kongresnog, karnevalskog i koncertnog dešavanja čitavu godinu. Svi mali hoteli i apartmanski kapaciteti u opštini Kotor tako dobijaju šansu da budu uposleni cijele godine. Karnevali više nam neće biti od Budve do Novoga nego tamo gdje su i rođeni u Crnoj Gori. ​ Idejama i djelima dokazujemo da smo spremni da vodimo Kotor”, zaključuju u OO SDP Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније