Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.L.B. ]

17. 07. 2020. 18:55 >> 18:53
3

OO DPS

Jasna poruka iz Mojkovca: Ne damo Crnu Goru

Mojkovac je grad koji se intenzivno razvija! Ovo je jasno i vidljivo kako onima koji povremeno svraćaju u ovaj grad na sjeveru Crne Gore, tako i njegovim stanovnicima, poručuju iz ​Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

"Prekretnica u razvoju ovog grada, koji je, po mnogo čemu bio i ostao perjanica među crnogorskim gradovima sjeverne regije, počeo je rješavanjem dugogodišnjeg problema, ekološke crne tačke – Jalovišta. Nekad je cijeli ovaj dio naše zemlje bio prepoznat po Jalovištu.

Danas je to moderno uređena sportsko – rekreativna zona, na kojoj Mojkovčani i njihovi gosti rado provode slobodno vrijeme", stoji u saopštenju DPS-a.

Današnji Mojkovac je, kako kažu, primjer civilizacijskog zaokreta Crna Gore, zaokreta ka novom, modernom, boljem.

"Ovo je grad slobodarskog duha i izuzetne tradicije, grad intelektualaca, pisaca, sportista, političara... Na žalost, neke strukture u Mojkovcu i van njega, žele sve to da potru i da Mojkovac stave u službu tuđih interesa. Naravno, neće im to poći za rukom dok Mojkovac predvodi najjača politička snaga u našoj Državi - Demokratska partija socijalista Crne Gore", navodi se u saopštenju mojkovačkog Odbora DPS-a.

Kažu i da nema razvoja i prosperiteta Mojkovca bez DPS-a. Nema snažnog DPS-a bez podrške Mojkovčanki i Mojkovčana.

"Ta podrška je neupitna i, prema svim analizama, biće snažnija nego ikad! To nije podrška nekakvoj ispraznoj demagogiji, koju promovišu prevaziđene političke strukture, nego podrška svojoj Državi i svojem gradu, u kojem će se svi osjećati svoji na svome i moći da ostvare ljudske i profesionalne potencijale", kažu u DPS-u.

Poručuju i da ovo nije vrijeme za političke eksperimente.

"Naprotiv: vrijeme je za ozbiljne ljude, koji su dokazali svoje sposobnosti i kojima građani Mojkovca i Crne Gore vjeruju! Nećemo, valjda, svoju zemlju i svoj grad prepustiti političkim diletantima i gubitnicima. Ne grade se zemlje i gradovi na mržnji i falsfikovanju prošlosti! Mojkovac će, na kraju avgusta, kad domaćini sabiraju ljetinu, a đaci se spremaju za školu, jasno poručiti: Ne damo te Crna Goro!", poručuju iz mojkovačkog Odbora DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније