Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 07. 2020. 13:05 >> 13:06
25

ADŽIĆ REAGOVAO

Uzalud bi Bošković da ukalja sve što URA jeste

Uzaludni su pokušaji ministra odbrane Predraga Boškovića da ukalja sve ono što URA jeste, a što je, kako kažu, budućnost Crne Gore, saopštio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

 

Bošković je, podsjećamo, između ostalog, u emisiji Teleskopija na TVCG sinoć rekao da se Građanski pokret URA svrstava u politički koncept koncerna Vijesti.

Adžić tako navodi da Bošković sada želi da "svoju nimalo prijatnu prošlost nakači Građanskom pokretu URA, progresivnoj partiji, članici jedne od najvećih političkih grupacija Evrope – Evropskih zelenih".

"Za onoga ko je po Ekonomskom fakultetu ne tako davno nosio upadljivo veliki srebrni prsten s nacionalnim simbolom koji mu sada smeta to je zaista nemoguća misija”, poručio je Adžić.

Kaže da su Boškoviću uzaludni pokušaji da ukalja sve ono što URA jeste, a što je budućnost Crne Gore.

Adžić navodi da su Boškoviću "slobodni i kritički nastrojeni mediji trn u oku".

"Isto kao i što su im trn u oku progresivne, građanske, evropske političke snage kao što je URA. Otuda ne čudi pokušaj malicioznog Boškovićevog uvezivanja URE i tih medija zato što za razliku od njega i njegove partije mi predstavljamo evropske vrijednosti u Crnoj Gori”, ukazuje Adžić.

 

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније