Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 07. 2020. 13:15   >>  19:35 17

ULICAMA PODGORICE I NIKŠIĆA

Sirene, zastave Crne Gore, trobojke...

Kolone automobila iz kojih su se vijorile crnogorske zastave, ali i trobojke, te stranačka obilježja Socijalističke narodne partije (SNP) kružile su danas ulicama Nikšića.

 

Crna Gora danas, podsjećamo, proslavlja 13. jul - Dan državnosti, u spomen na dan kada je na Berlinskom kongresu dobila međunarodno priznanje kao nezavisna država, ali i u znak sjećanja na opštenarodni ustanak 1941. 


Kako se može vidjeti na snimcima Televizije Crne Gore (TVCG), ulicama Nikšića kružile su pristalice takozvanog suverenističkog bloka sa istaknutim crnogorskim državnim zastavama.

 Istobremeno, ulicama grada pod Trebjesom danas se moglo vidjeti desetak vozila sa stranačkim obilježjima SNP-a, čije su pristalice nosile crnogorske zastave i trobojke. 

Sa takvim obilježjima pristalice SNP-a su kružile gradom uz tradicionalnu buku sirena. 

Kolone automobila sa crnogorskim zastavama kružile su danas i ulicama Podgorice.

 

 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније