Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

12. 07. 2020. 11:17   >>  11:23 8

SD BERANE

"Nastavljaju sa nepoštovanjem CG"

Socijaldemokrate Berana najoštrije su osudile postavljanje trobojki u Beranama povodom Dana državnosti Crne Gore. Oni su pozvali nadležne organe da što hitnije reaguju i odgovorne adekvatno sankcionišu.

“Možemo da shvatimo da neko intimno više voli jednu zastavu od druge, ali ovakav odnos prema državnom prazniku i obilježjima države Crne Gore koja su Ustavom definisana, apsolutno je neprihvatljiv i za svaku osudu. Nažalost, lokalna vlast u Beranama svojim višegodišnjim činjenjem dovela je do toga da nas njihovo sramno ponašanje ovog tipa nimalo ne iznenađuje. Koliko god pokušavali da se ukrivaju pod plaštom “građanske opozicije”, uvijek na kraju iz njih izbije ono najdublje osjećanje koje uvijek sa sobom nose - mržnja prema nezavisnoj državi Crnoj Gori i svim njenim temeljnim vrijednostima", navodi se u saopštenju.

Ističu i da će građani 30. avgusta odrediti pravu mjeru i, kako navode, "građansku opoziciju i tzv. procrnogorske partije u opoziciji, poslati na margine političkog života".

U susret Danu državnosti, u Beranama su juče istaknute trobojke. 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније