Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

07. 07. 2020. 23:00 >> 23:06
11

JOKOVIĆ

"Došao trenutak za promjenu vlasti"

Sa Cetinja je SNP danas poslala poruku svim građanima Crne Gore da nakon promjene vlasti neće dozvoliti revanšizam ni prema jednom pojedincu, ističući da su promjene potrebne i neminovne.

Na Cetinju je danas održana sjednica opštinskog odbora SNP kojoj je prisustvovao predsjednik partije Vladimir Joković, potpredsjednici Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić i Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO, dok je sjednicom predsjedavao predsjednik cetinjskog odbora SNP Zoran Martinović. Na sjednici je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u državi i podizanju infrastrukture SNP.

Prema riječima predsjednika SNP-a narod smatra da je došao trenutak za promjenu vlasti.

"SNP se cijelo vrijeme zalaže za sinhronizovano jedinstveno djelovanje opozicije samo da svi budemo odgovorni prema narodu jer je jedinstvo nedvosmislena, narodna volja“, rekao je Joković dodajući da su promjene potrebne i neminovne.

Sa Cetinja je SNP danas poslala poruku svim građanima Crne Gore da nakon promjene vlasti neće dozvoliti revanšizam ni prema jednom pojedincu, jer je kako kažu, dosta više bilo i patnje i muka po narod kojem za vratom sjedi ovakva vlast evo 30 godina.

 

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније