Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

06. 07. 2020. 12:57 >> 12:54

IZABRAN OPERATIVNI ŠTAB

DPS Plav počeo pripreme za izbore

U Plavu su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, na kojima su analizirane predizborne aktivnosti u okviru priprema za predstojeće parlamentarne izbore zakazane za 30. avgust.

Kako je saopšteno, izabran je Operativni štab, kao i komisije koje će raditi tokom kampanje, koje treba da doprinesu boljem izbornom rezultatu.

"Konstatovano je da u Opštinskom odboru postoji energija i entuzijazam koji su garant dobrog izbornog rezultata DPS-a u ovoj opštini", navode iz DPS-a.

Takođe, istaknuto je da je kroz projekte koje je realizovala Vlada Crne Gore, Plav poprimio obrise uređene opštine i da je na taj način stvoren ambijent za dalji razvoj privrednih, kulturnih i turističkih potencijala toga kraja.

"Naglašeno je da participacija DPS-a u lokalnoj samoupravi veoma vidljiva i da ideje koje promoviše naša partija nailaze na punu podršku velikog broja građana Plava", piše u saopštenju DPS-a i navodi se da su na sjednicama razmatrana i druga pitanja iz nadležnosti tih partijskih organa.

Sjednicama je prisustvovao ispred Predsjedništva partije koordinator za Plav Mevludin Nuhodžić.

Ističe se da su sjednice održane uz poštovanje mjera i preporuka NKT.

"Izraženo je zadovoljstvo što u Plavu nema registrovanih slučajeva sa Covid 19. Upućen je apel svim građanima da poštuju preporuke NKT i daju doprinos ukupnoj borbi u spriječavanju širenja koronavirusa kako bi sačuvali sebe, naš grad i našu Crnu Goru", poručuju iz Opštinskog odbora DPS Plav.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније