Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

06. 07. 2020. 11:41 >> 11:39
1

DPS BUDVA

"Carević i Radović simulirali otvaranje pasarele"

Pasarela u Rafailovićima nije spremna za upotrebu ni za pješake ni za lica sa invaliditetima, pokazuju najnoviji snimci te saobraćajnice, saopštili su iz budvanskog DPS-a. Navode da su bivši čelnici grada Marko Carević i Krsto Radović, prije nekoliko dana, simulirali otvaranje te pasarele.

"Na osnovu video i foto materijala postalo je jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da se jednom dijelu pasarele, zbog nezavršenih građevinskih radova, uopšte ne može prići?! Očigledno je da je koautorski Carević-Radović lament o bezbjednosti učesnika saobraćaja u Budvi, naročito lament o bezbjednosti osoba sa invaliditetima, puko političko licemjerstvo, bez imalo osjećaja za stvarne potrebe građanki i građana Budve", navode iz budvanskog DPS-a.

"Ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom", dodaje se. 

Ističu da ovakvi primjeri političke ispraznosti i potcenjivanja zdravog razuma građana Crne Gore nijesu usamljeni.

"Građanke i građani se iz dana u dan uvjeravaju u to da se politička ozbiljnost i rezultati rada ne stiču prevarama, obmanama, PR akcijama i tekstovima već ozbiljnim angažovanjima i odricanjima kakvima je DPS u prethodnim decenijama izgradila savremenu Crnu Goru, suverenu zemlju, članicu NATO i prvoga kandidata za članstvo u EU. Ozbiljnost i posvećenost napretku Crne Gore biće potvrđena novom pobjedom na predstojećim izborima", zaključuju iz DPS Budva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније