Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

04. 07. 2020. 15:50 >> 15:52

DPS HN

"Izvještaj o radu Katića usvojen za 150 sekundi"

Izvještaj o radu predsjednika Opštine Herceg Novi usvojen je za 150 sekundi, saopšteno je iz novskog DPS-a.

Iz te partije kažu da ni tokom posljednjeg zasijedanja koalicija na vlasti u Herceg Novom nije mogla okupiti kvorum.

“Zato su dva puta obustavili rad lokalnog Parlamenta, u kome, paradoksalno, imaju većinu. Sakrivajući se iza kulisa haosa, vandalizma i bezakonja u Budvi koji podržavaju, pobjegli su od otvorene rasprave o pitanjima koja se tiču Herceg Novog, a naročito o tačkama koja se odnose na izvještaje o radu javnih preduzeća i institucija kojima upravljaju”, navodi se u saopštenju.

Izvještaj o radu predsjednika Opštine, kome je “bilo ispod časti da se bavi pitanjima iz svog izvještaja”, kako kažu, usvojen je za 150 sekundi.

Iz DPS-a navode da je od svih obećanja Demokrata sa čije liste je i Stevan Katić jedino ispunjeno zapošljavanje.

“ Zaposlili su više nego ijedna vlast u Herceg Novom prije njih u istoriji. Iako su rekli da neće biti političkog zapošljavanja, izbacili su sve kadrove DPS, zaposlili svakog koga su htjeli, a onda počeli da dovede svoje ljude iz drugih gradova Boke”, navode iz DPS-a.

Iz te partije poručuju da iako bježe od svog predizbornog programa, pobjeći ne mogu, “jer su obmanuli sve građane Herceg Novog”.

“Sada, bez riječi rasprave, bez jednog pitanja, bez jedne sugestije letargičnih i anemičnih odbornika usvajaju tačku po tačku krijući se od samih sebe. Česti posjetilac Herceg Novog, Ivo Andrić kazao je: "ljude ćete najbolje upoznati kada ih posmatrate kako se ponašaju kada nešto dijele besplatno". Građani Herceg Novog imali su priliku da vas dobro upoznaju”, zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније