Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

04. 07. 2020. 12:44 >> 12:46
1

TIVATSKA URA

"Hitno otvoriti park u naselju Seljanovo"

Tivatska URA poručila je da se ne smije dozvoliti da Porto Montenegro, koristeći se starim propisanim mjerama NKT-a i tivatskog Tima za zaštitu i spašavanje, od građana otme vrijednu zelenu površinu, kao što je park u Seljanovu.

 

Iz te partije traže hitno otvaranje parka.

“Nakon niza resursa, poput Svetog Stefana, Kraljičine plaže i Valdanosa, danas je na red Vlade došao park u naselju Seljanovo”, ukazali su u tivatskom odboru Građanskog pokreta URA.

Tivatska URA podsjeća da "DPS i Vlada Crne Gore nakon uništavanja privredih nastavljaju poharu svih dragocjenih prirodnih resursa, što se danas potvrđuje na primjeru u Tivtu".

"Odavno je jasno da je interes građana za ovu skupinu materijalista na poslednjem mjestu, te da svaki investitor uz punu podršku Vlade i lokalne uprave može ograničavati kretanje ljudima, narušavati prirodni ambijent i mijenjati kulturu življenja”, navodi se u saopštenju.

Poručuju da se ne smije dozvoliti da Porto Montenegro, koristeći se starim propisanim mjerama NKT-a i tivatskog Tima za zaštitu i spašavanje, od građana otme vrijednu zelenu površinu.

“Mi u URA-i vjerujemo da je interes građana neprikosnoven i da niko nema pravo da zarad ličnih i partikularnih interesa umanjuje kvalitet života onih koji su vjekovima na tom podneblju. Stoga zahtijevamo hitno otvaranje parka", ukazala je tivatska URA.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније