Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

01. 07. 2020. 22:13 >> 22:10

RAĐENOVIĆ

"Zbog straha od poreza krše zakone"

Grad Budva koji glavne prihode ostvaruje od turizma i koji živi za nekoliko mjeseci ljeta, sad je pod fizičkom policijskom opsadom kao i državnom ekonomskom blokadom, saopštio je Jovan Rađenović, član opštinskog odbora SNP Budva.

"Kada se svijet ujedinjuje u borbi protiv korona virusa, mi se dodatno dijelimo. Umjesto da zajedno radimo na što boljoj promociji našeg grada, u jednoj od najgorih sezona u poslednje tri decenije, iz naše metropole turizma odlaze samo ružne fotografije. Predstojeća turistička sezona je i te kako izazovna i treba je dočekati što je moguće bolje, a turistima omogućiti da uživaju u čarima i ljepotama našeg grada. Međutim, ulice Budve su zamagljene i zadimljene zbog upotrebe suzavca", navodi Rađenović.

On ističe da ekonomska kriza ne zanima one "koji bi zarad interesa pojedinaca mijenjali izbornu volju građana Budve".

"Isključivi krivci za ružne scene koje su zadesile naš grad u prethodnih sedam dana su oni koji nasilnim putem žele da smijene od strane naroda izabranu vlast, a jedini razlog za to je strah od rezultata predstojećih izbora. Strah od poraza im se toliko uvukao pod kožu da krše redom zakone naše države. Od straha od predstojećeg poraza, toliko su pogubljeni da u pomoć zovu one koji treba da budu servis građana, a ne njihov lični aparat prinude. Sistemu ličnih i pojedinačnih interesa tj. partokratiji došao je kraj, a razlog su nezadovoljni građani koji žele novi sistem vrijednosti u kom država štiti i pomaže sve svoje gradjane, a ne isključivo pojedince", navodi se u saopštenju Rađenovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније