Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

30. 06. 2020. 07:55   >>  07:54

NASTAVAK RASPRAVE

Poslanicima ostale 24 tačke dnevnog reda

Crnogorski parlament danas bi trebalo da nastavi sjednicu koja je počela 23. juna, a poslanici će raspravljati o 24 tačke dnevnog reda.

 

Poslanici su prethodne sedmice usvojili izmjene i dopunama Zakona o budžetu Crne Gore za 2020. i o zaduživanju Crne Gore za ovu godinu.

Na dnevnom redu su predloženi zakoni o životnom partnerstvu lica istog pola, alternativnom rješavanju sporova, parničnom postupku, kao i izmjene zakona o sudovima i Državnom tužilaštvu.

Poslanici će raspravljati o dopunama Zakona o osnovama obavještajno bezbjedonosnog sektora Crne Gore, o vojno - obavještajnim i bezbjedonosnim poslovima i tajnosti podataka.

Poslanici će se izjasniti o Predlogu odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u sastav snaga Sjevernoatlantskog saveza za brzo reagovanje (NATO Response Force - NRF).

Na dnevnom redu su i izmjene zakona o zdravstvenoj zaštiti, zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i hitnoj medicinskoj pomoći.

Predloženi su i zakoni o nacionalnom javnom emiteru Radio i Televizija Crne Gore i medijima.

Na dnevnom redu su izbori i imenovanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније