Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

29. 06. 2020. 15:43 >> 15:42
3

DEMOKRATE PORUČILE

"Oni koji grade imaju šta i da otvore"

Oni koji grade imaju šta i da otvore, a od onih koji su sve razgradili, opljačkali i uništili, bilo je za očekivati nastavak rušilačkog poduhvata, poručuje se u reagovanju Demokrata CG.

Iz te partije reagovali su na prozivke budvanskog DPS, na račun Marka Carevića i Krsta Radovića.

Kako dodaju, vidjeli su iživljavanje nad imovinom Opštine Budva od režimskih "osvajača", čak su se i brave i vrata, i kuhinjski inventar našli na meti neviđenog divljaštva koje je sprovedeno uz prethodno gašenje nadzornih kamera.

"Uzalud, ipak je cijela Evropa mogla vidjeti najveći mogući stepen primitivizma u 21. vijeku. Nasilje je odbrana čovjeka koji nije siguran u sebe i sredstvo koje koriste diktatorski režimi u svojoj posljednjoj fazi vladavine. Morate znati, niti ste uspjeli, niti ćete ikada uspjeti da nasiljem osvojite vlast, a naročito ne nakon višestrukog pravnog i političkog poraza pred licem cijele javnosti. A za to što ste do fotelja gazili preko djece, vezanih ljudi i brutalnog prebijanja naroda, imaćete uskoro priliku da se suočite sa pravnom državom", poručuju u Demokratskoj Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније