Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

29. 06. 2020. 14:38 >> 15:41

DPS BUDVA

Carević i Radović se još zavaravaju da su lokalni funkcioneri

Marko Carević i Krsto Radoviću i dalje zavaravaju sebe da su lokalni funkcioneri, pa učestvuju u otvaranju obnovljenih ulica u Budvi, kao što su danas u Dubovici, a, kako ističu u budvanskom DPS-u, razloga za slavlje u tom poslu ima najviše Carević, čija je firma bila podizvođač.

Kako se dodaje u saopštenju DPS-a, najmanje što su očekivali od Carevića, jeste da saopšti, koliki račun je njegova firma "Carinvest" ispostavila Opštini Budva, za pomenuti projekat.

"Nemamo iluziju da će nam sada, kao što nije ni ranije, reći koliko je novca zaradio od ovog posla. Šta tek da kažemo za usamljenog, i od svih ostavljenog Radovića, trik pitanje je da li će do kraja avgustovskog sunca ukapirati, na šta smo ga upozoravali gotovo mjesec dana. Da je izložen, potrošen i odbačen od funkcionera iz Podgorice, te da ga čeka postupak pred nadležnim institucijama. Mi ćemo u narednim danima jasno demistifikovati na koji način se radilo u Budvi, tokom prethodne tri i po godine", ističu u Opštinskom odboru DPS Budva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније