Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Dan, Objavila: M.M.Lj. ]

29. 06. 2020. 06:53 >> 06:52
15

U SAMOIZOLACIJI

Mandić se vratio u Crnu Goru

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić vratio se prije dva dana u Crnu Goru i nalazi se u samoizolaciji zbog mjera koje je Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) odredilo u borbi protiv KOVID-a 19.

 

“Tačno je da sam se nakon liječenja i operacije u Beogradu vratio u Crnu Goru i nalazim se u samoizolaciji”, kazao je Mandić za Dan.

Mandić je sredinom juna pokušao da uđe u Crnu Goru sa svojim bratanićem Danilom na graničnom prelazu Ilino Brdo na putu iz Trebinja za Nikšić, ali se vratio kada je ustanovljeno da je Danilo dao lažni iskaz, tvrdeći da ne dolazi iz Srbije nego iz BiH.

Kada je Mandićima predočeno da obojica moraju u karantin – Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu, vratili su se na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje.

Nakon toga mu je pozlilo, pa je  helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske prebačen u Beograd, gdje je operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

Nakon operacije, jedan funkcioner DF-a je saopštio da je operacija prošla dobro i da se Mandić oporavlja.

Međutim, kako je tih dana situacija u Crnoj Gori, a posebno u budvanskoj opštini, bila uzavrela, Mandić je tražio da ga odmah testiraju na korona virus i otpuste sa VMA, kako bi što prije mogao da ode u Crnu Goru.

On je tada iz bolnice poslao video-poruku podrške svom narodu, posebno građanima Budve, a imao je poruku i za opoziciju.

“Ovo je onaj momenat kada je neophodno da svi stanemo jedni uz druge, da lideri i drugi predstavnici opozicije daju zajednički odgovor i krenemo u konkretnu akciju”, poručio je Mandić sa VMA.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније