Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

28. 06. 2020. 18:30   >>  19:10 2

DPS KOTOR

"Pred nama još jedna izvjesna izborna pobjeda"

U Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista Kotor smatraju da je pred njima je još jedna izvjesna izborna pobjeda, jer, kako su kazali, DPS ima viziju, cilj, jedinstvo i kvalifikovane ljude da i u ovim teškim vremenima za cijeli svijet vodi državu i grad Kotor sljedećih četiri godine.

Saopšteno je da je na jučerašnjoj sjednici Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Kotor kojima je predsjedavala predsjednica prof. dr Tatjana Stanovčić, uz prisustvo koordinatora ispred Predsjedništva Branka Čavora, razmatrana realizacija izbornog programa kao i preduzete aktivnosti u susret predstojećim izborima.

Na sjednici Opštinskog odbora konstituisan je Savjet opštinskog odbora DPS Kotor, koji će imati značajnu ulogu u budućim partijskim aktivnostima. Takođe, Opštinski odbor je upoznat sa dokumentima i procedurama za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

"Razmatranjem rada lokalne uprave u prethodnim mjesecima, istaknuta je činjenica da se vidno poboljšavaju uslovi za život u gradu, realizovan je veliki broj projekata za kratko vrijeme, što predstavlja samo uvertiru za još intezivnija ulaganja nakon ubjedljive pobjede na predstojećim izborima u Kotoru", saopšteno je z korotskog DPS-a.

Opštinski odbor, kako se navodi, osudio je nasilničko ponašanje pojedinih opozicionih partija, njihovih funkcionera i aktivista širom Crne Gore.

"Odbor izražava veliku zahvalnost našim sugrađanima što se nisu odazvali i što nisu dozvolili da se scene nasilja i primitivizma dogode i u Kotoru", kazali su u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније