Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

27. 06. 2020. 21:37 >> 21:35
13

DF BUDVA

"Ni pendreci ni suzavci neće zaustaviti našu poruku"

U Budvi smo danas na djelu vidjeli kako DPS zamišlja "evroatlantsku" demokratiju u koju nas ubjeđuje danima misleći da smo se svi najeli bunike, saopštio je Opštinski odbor Demokratskog fronta Budva.

"Ta demokratija potpomognuta pendrecima i suzavcima više je podsjećala na zlatno doba vladavine Čaušeskua nego na državu koja teži članstvu u Evropskoj uniji. Da li je moguće da se samoizabrani predsjednik Opštine (Nikola Divanović) ušunjao iza leđa građana da bi zauzeo funkciju iz koje su on i svi njegovi drugari katapultirani 2016. godine?", saopšteno je, između ostalog, iz budvanskog DF-a.

Kazali su da novoizabrana predsjednica SO Budva Anđela Ivanović glumi branitelja "svega Crnogorskog".

"Ona i branitelji, ta simpatična ekipica dovucana sa svih strana misle da Budvu treba braniti od Budvana kao što su nekada branili Dubrovnik od Dubrovčana. Doduše bilans im je uspješniji, jer su dovukli 500 policajaca, 10 službenih pasa za otkrivanje narkotika, odbranu i napad, preko 100 uhapšenih i procesuiranih, 30 prebijenih što javno, što u podrumima policijske stanice, preko 100 ispaljenih patrona suzavaca - dakle bukvalno su morali da uhapse Opštinu i demonstriraju golu silu", navode iz DF-a.

U saoštenju se navodi da rođena sestra jednog od prebijenih ljudi radi u Pentagonu, te da su o ovim dešavanjima obavještene visoke adrese u inostranstvu.

"Nismo sigurni da će se ova pendrek demokratija previše dopasti partnerima Crne Gore", kažu u DF-u.

Poručili su da ni pendreci ni suzavci neće zaustaviti poruku koju šalju.

"Do zadnjeg dana ćete morati da držite Opštinu uhapšenom a kada sve prođe i ponovo vratimo Budvu, ali i Crnu Goru - vas ćemo privesti poznaniju prava jer ćete odgovarati za sve one suze, modrice i traume koje ste priredili svojim sugrađanima, a za koje ste doveli policijske i parapolicijske snage iz Podgorice, Nikšića, Bijelog Polja, Berana i ZIKS-a da odrade prljavi posao umjesto vas", saopšteno je, između ostalog, iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније