Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

27. 06. 2020. 12:11 >> 12:26
10

KRAPOVIĆ U BUDVI

"Institucije brutalno zloupotrijebljene"

U Budvi je u toku drsko i bezobzirno kršenja normi pravne države Crne Gore i institucije su brutalno zloupotrijebljene, poručio je potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović, na konferenciji za medije te partije u Budvi.

"Imate situaciju da su brojna ministarstva i instance, koje bi trebale da štite građane, dovele do neodrživog i teškog stanja", kazao je Krapović.

On je poručio da je došlo do dubokih podjela, koje će teško biti prevaziđene. 

Istakao je da su se sve vrijeme borili legalnim sredstvima.

"Sve vrijeme smo pozivali na mir i suzdržanost, ali sa druge strane smo imali ogoljenu silu i odstustvo senzibiliteta za neku vrstu kompromisa, koji se, po meni, mogao, postići makar na lokalnom nivou", kazao je Krapović i poručio da će nastaviti da se bore protiv, kako je naveo, protivpravnog i protivustavnog ponašanja.

Naveo je i da je odluka o zatvorenoj sjednici, bez prisustva medija, dobijeta "zbog sramote".

Aktuelne informacije sa sjednice u Budvi pratite OVDJE 

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније