Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

26. 06. 2020. 09:31   >>  10:35 26

TRAŽIO POMOĆ

Medojević pisao Donaldu Trampu

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević uputio je pismo predsjedniku SAD Donaldu Trampu, pozivajući ga da iskoriti svoj autoritet da priječi torturu koju prema slobodnim građanima, sprovodi aktuelna vlast Mila Đukanovića u Crnoj Gori.

"Crnom Gorom vlada režim koji je od ove sjajne države, napravio platformu za djelovanje najopasnijih narkokartela", rekao je on.

Tvrdi u pismu da vlast u Crnoj Gori "ovih dana sprovodi brutalni teror i policijsku represiju i to isključivo na političkoj osnovi".

Dodaje da u DF-u osnovano sumnjaju da vlast angažuje kriminalce za brutalno prebijanje građana.

Kako se dodaje, Crna Gora je jedina država u Evropi koja hapsi sveštenike zbog vjerske službe, poslanike za izgovorenu riječ bez skidanja imuniteta, mirne demonstrante zbog iznošenja političkog mišljenja.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније