Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

25. 06. 2020. 13:42 >> 14:04
5

DEMOKRATE CG

Opravdavati nasilje mogu samo kukavice

Iznalaziti opravdanje za jučerašnje nasilje nad građanima širom Crne Gore, mogu samo kukavice i oni kojima se izlizao i posljednji sloj ljudskosti na obrazu, poručuju u Demokaratama Crne Gore, ističući da takav kukavičluk stanuje na adresi DPS-a i njegovih poslušnika.

"Juče je postalo sasvim jasno da je Duško Marković formalni premijer, a i dalje stvarni šef ANB-a. On je juče javno razotkrio svoj položaj i zaprijetio petnestominutnim terorom, koji je potom i sproveden. Marković je, dakle, samo pečat u rukama kreatora mračnih planova, Zorana Lazovića i Milana Roćena. U tim mračnim planovima juče nijesu poštedjeli ni djecu, na koju je bačen suzavac, kao da su u pitanju najopasniji teroristi, a upisali su i prebijanje vezanih ljudi", napominje se u saopštenju.

Kako se dodaje, ono što su naložili Đukanović, Marković i Lazović nije hrabrost, već goli strah od gubitka vlasti.

"Istorija je pokazala da svaki diktatorski režim u svojim posljednjim fazama primjenjuje najstrožije i najmonstruoznije metode obračuna sa onima koji su mu najveća prijetnja. Zato potpuno razumijemo, zašto je međunarodno poznati autokratski i kriminalni režim udario na Demokrate, zašto crta mete predsjedniku i funkcionerima Demokrata i zašto je juče pohapsio gotovo kompletno rukovodstvo budvanskih Demokrata. Kukavički i sa leđa udario je i na potpredsjednika Demokrata i funkcionere u Nikšiću. Zašto su DPS huligani napali uglednog ljekara i čelnika Demokrata u tom gradu? Zašto se funkcioneri Demokrata širom Crne Gore pozivaju na informativne razgovor? Odgovor je potpuno jasan - u strahu su velike oči, a uz to je i njihova mržnja nadvladala razum", navode u Demokratama.

Kako obavještavaju iz Opštinskog odbora Demokrata u Pljevljima, jutros su u stanicu policije na informativni razgovor pozvani njihovi odbornici Dušan Janjušević i Miroslav Anđelić.

"Ovo je očajnički pokušaj DPS-a u Pljevljima da se suprostavi superiornoj politici Demokrata koja vidljivo dobija masovnu podršku građana. Poštene i časne ljude ovog grada nećete i ne možete etiketirati kao kriminalce", poručili su iz Pljevalja.

Demokrate poručuju DPS-u da ih neće uplašiti, neće se pomjeriti ni za milimetar i ne mogu ih pokolebati, te pozvali međunarodnu zajednicu da se jasno odredi u odnosu na događaje u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније