Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

21. 06. 2020. 18:46 >> 18:49
2

DIVANOVIĆ

"Šaranovićeve tvrdnje izmišljotina, da gleda Skupštinu"

Poslanik DPS-a Nikola Divanović poručio je poslaniku Demokrata Danilu Šaranoviću da je ono što je danas napisao čista izmišljotina i poručio mu da ako ne dolazi u Skupštinu makar gleda prenose zasijedanja.

Šaranović je u današnjem saopštenju kazao da je Divanović posljednjim saopštenjem pokazao da je promoter primitivizma i siledžijstva, navodeći da je prebijanje, lomljenje i hapšenje službenika Opštine Budva, očigledno prihvatljiv model politike koja je proistekla iz hibridnog autokratskog režima.

"Kada bi Danilo Šaranović, inače u Budvi upamćen po tome što se grčevito borio da se popne kroz prozor kako bi što prije ostavio i napustio svoje partijske kolege, nekada dolazio na svoje uredno plaćeno radno mjesto u Skupštini Crne Gore - znao bi da je ovo što je napisao danas čista glupost i bezočna laž. Doduše, niti mu je prva niti posljednja", kazao je Divanović.

On podsjeća da je u Skupštini Crne Gore 17. juna kazao "Dakle na početku, da otklonim bilo kakvu dilemu i pred poslanicima Fronta i pred ukupnom crnogorskom javnošću, ja sam poslanik iz Budve i žao mi je zbog nemilih scena koje su se jutros desile u mom gradu. Žao mi je, ako je bilo ko povrijeđen, sve su to moji Budvani bez obzira na političku pripadnost i mi to uvijek tako doživljavamo u ovoj partiji.”

Divanović je dodao da Šaranović 4 godine nije sučelio svoje stavove sa kolegama iz DPS-a u Skupštini Crne Gore.

"Gubitnik Šaranović, hrabar samo kada potpisuje unaprijed pripremljena saopštenja, koji 4 godine ne smije da sučeli argumente ni sa jednim poslanikom DPS-a pokazao je zbilja jednu neočekivanu količinu drskosti i bezobrazluka. Braneći Budvu i Budvane od mene čija porodica je vjekovima izgrađivala i stvarala ovaj grad pokazao je da mu je obraz nepoznata kategorija a tvrdnjom da je sve ono što se dešavalo prethodnih dana 'pristojno' potvrdio je da je zapravo samo jedan loš tenor iz hora SNP-ovih dječaka", navodi se u regaovanju.

Poslanik DPS-a poručuje Divanoviću da, kako je kazao, ako već ne dolazi, makar gleda prenose Skupštine Crne Gore.

"Kako ne bi dolazio u situaciju da ovako očevidno obmanjuje crnogorsku javnost", zaključio je Divanović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније