Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 01. 2013. 14:26   >>  14:39

USLOVNA PODRŠKA

LP: Vujanović da promijeni stavove

Liberalna partija će na sjutrašnjoj sjednici odlučiti da li će podržati Filipa Vujanovića na predsjedničkim izborima. Razmatraće se i učešće stranke na lokalnim izborima u Andrijevici i Nikšiću.

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kaže da će ta stranka sjutra odlučiti da li će podržati kandidata DPS-a Filipa Vujanovića na predsjedničkim izborima 7.aprila.

„Trenutno ne znam da li ćemo podržati kandidata Demokratke partije socijalista. U najvećoj mjeri to zavisi od Vujanovića i njegovog programa. Imali smo dosta mimoilaženja u proteklom periodu sa njim. Ne isključujem ni mogućnost da ga podržimo u slučaju da promijeni stavove“, naveo je za CdM lider liberala Andrija Popović. 

Prema Popoviću, za sada nije realno da će LP imati predsjedničkog kandidata. Liberalna partija će konačnu odluku donijeti tokom februara. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније