Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

18. 06. 2020. 18:25 >> 18:26
1

BRAJOVIĆ NA ŽABLJAKU

"Zajedno ćemo sanirati ekonomske posljedice"

Crnoj Gori, nakon uspješne borbe protiv koronavirusa, predstoji zajednička borba svih nas protiv posljedica epidemije na ekonomiju. Socijaldemokrate su proaktivni kontrolor vlasti na Žabljaku i njihov rast jasno govori da bez SD-a niko neće moći da zamisli vlast u tom gradu. To su poruke sa II izborne konvencije Socijaldemokrata Žabljaka na kojoj su izabrani delegati i kandidati za članove GO na II Kongresu partije.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović je rekao da ga raduje veliki broj novih članova u žabljačkom odboru. “Nekada su nas u vašem gradu radovali izborni rezultati koji su podrazumijevali manje glasova nego što vas danas ima ovdje. Zato sam siguran da će rezultat SD-a na Žabljaku biti jedno od prijatnijih iznenađenja za sve nas”, rekao je on. Brajović se osvrnuo na ekonomsku situaciju u Crnoj Gori, sa posebnim akcentom na Žabljak. “Zdravstveni sistem, zajedno sa građanima i svim ostalim službama, uspješno se izborio protiv epidemije novog koronavirusa. Sada je pred nama još jedan težak zadatak, borba protiv posljedica epidemije po ekonomiju naše države. Vi na Žabljaku to posebno osjećate jer, usljed nepovoljnih vremenskih prilika, ni zimska turistička sezona nije bila zadovoljavajuća. Zato je potrebno da radimo svi zajedno kako bismo sanirali posljedice epidemije po našu ekonomiju. Pokazali smo svijetu da ujedinjeni možemo pobijediti nevidljivog neprijatelja, opaki virus Covid-19, a siguran sam da ćemo isto tako uspješno sanirati sve negativne posljedice po crnogorsku ekonomiju”, zaključio je Brajović.

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore i menadžer OO SD Žabljaka, Emil Đokic, istakao je da je lijepo biti Socijaldemokrata i svuda se hvaliti rezultatima koje predstavnici SD-a u izvršnoj vlasti postižu. “Vi na Žabljaku to veoma dobro znate, jer je ovdje poseban ponos pohvaliti se rezultatima našeg druga Elvira Klice i preduzeća koje vodi, Nacionalnih parkova Crne Gore. To ćemo, siguran sam, nastaviti i u narednom periodu”, zaključio je Đokić.

Pozdravljajući prisutne, predsjednik OO SD Žabljaka, Spasoje Ostojić, rekao je da su Socijaldemokrate proaktivni kontrolor vlasti na Žabljaku. “Na osnovu rasta podrške koji bilježimo, možemo da tvrdimo da niko bez SD-a neće moći da zamisli vlast na Žabljaku. A na osnovu broja mladih i obrazovanih ljudi u ovoj sali, evidentno je da će Socijaldemokrate biti, ne samo participant i kontrolor, već i nosilac buduće vlasti u našem gradu”, zaključio je Ostojić.

Rukovodstvo partije, predvođeno predsjednikom Ivanom Brajovićem, održalo je i sastanak sa aktivistima i članovima u Šavniku, na kojem su izabrani delegati i kandidati za članove GO na II Kongresu partije iz tog grada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније