Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

18. 06. 2020. 17:10   >>  18:17 16

CAREVIĆ I BULATOVIĆ

Sjutra počinje dijalog o raspletu situacije u Budvi

Nedavno smijenjeni predsjednici Opštine i Skupštine Budva, Marko Carević i Krsto Radović, i predsjednici u v.d stanju Vladimir Bulatović iz Crnogorske i Snežana Kuč iz DPS-a saopštili su da sjutra počinje dijalog o smirivanju situacije u Budvi i prevazilaženju tenzija. Kako javlja reporter TVCG, narod je okupljen ispred zgrade Opštine i situacija je za sada mirna.

"Morali smo na neki način da smirimo političke tenzije i sve ono što se dešavalo ispred opštine i da obezbijedimo da grad normalno funkcioniše i za sada mogu samo da kažem da će od sjutra početi dijalog političkih partija'', kazao je Bulatović.

"Uvaženi prijatelji želimo da saopštimo da smo uspjeli da damo jedan veliki doprinos da pokušamo da dijalogom riješimo ovaj problem, nije nam cilj da se ponove jučerašnji događaji. Molimo vas da uvažite ono što smo dogovorili. Mi smo dali šansu dijalogu koji počinje sjutra u 10 sati," naveo je Carević.

Carević i Radović su nakon obraćanja medijima napustili opštinsku zgradu.

Potpredsjednik i odbornik Demokrata, Dragan Krapović je okupljene ispred zgrade Opštine ranije pozvao na mir i da se suzdrže od bilo kakvog nasilja.

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније