Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

18. 06. 2020. 15:59 >> 16:00
4

RADOVIĆ SAOPŠTIO

"DPS će se žaliti, sami sebi i sami na sebe"

Smijenjeni predsjednik Skupštine Opštine Budva Krsto Radović saopštio je da nakon desetog poraza od eskalacije krize u Budvi DPS i Crnogorska predvođene, kako je rekao, lažnim novinarom Andrijom Nikolićem, ne prestaju sa širenjem neistina.

 

“Kao i svaki drugi lažni novinar Nikolić je u svom gubitničkom transu saopštio kako je on kao Nikšićanin ugostio Budvane u Budvi, ali se na tome nije zasutavio, pa je izgovorio još jednu glupost – da će protiv sopstvenih odluka izjaviti žalbu Upravnom sudu. Dakle, DPS će se žaliti, sami sebi i sami na sebe. S obzirom na to da lažni novinar Nikolić kompletnu situaciju prati iz policijskih bunkera, mi mu stavljamo na uvid video zapis iz kabineta predsjednika Skupštine opštine, snimljen prije svega nekoliko minuta”, navodi Radović.

On kaže da se nadaju da “lažnom novinaru Nikoliću neće pozliti posle ovog video snimka, te da će u najskorijem mogućem roku sazvati press konferenciju na kojoj će proglasiti kapitulaciju jer mu ništa drugo nije preostalo”.

“Mi mu toplo savjetujemo da nakon ovog poraza pokuša da se vrati tamo gdje je učio prve političke korake predstavljajući se kao „nezavisni“ novinar”, dodaje Radović.

Radović je saopštio da na teze Vladimira Bulatovića neće odgovarati.

“Naravno, na druge izmišljotine saopštene na gubitničkoj press konferenciji od strane predstavnika DPS-a sa državnog i lokalnog nivoa, kao i na teze koje je po nalogu DPS-a saopštio njihov pion u ovoj gubitničkoj igri, Vladimir Bulatović, nećemo odgovarati, jer svako ko gubi ima pravo i da se ljuti. Međutim, nije problem što se ljutite, već to što ne prestajete da cmizdrite i govorite neistine”, kazao je Radović.

Na kraju, upozorava da se prestane sa nasiljem, uništavanjem imovine Skupštine opštine, protivpravnim djelovanjem i angažmanom lica sa kriminalnim biografijama u zgradi Skupštine opštine Budva.

“Svako nasilje i osionost sa vaše strane uspjeli smo da pobijedimo našim znanjem, umjerenošću i hrabrošću. Tako će i biti sve dok i javno ne priznate da ste kapitulirali”, zaključio je Radović.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније